Rooms apartments Boskovic

za ugodan boravak u Crnoj Gori

krevet & doručak

Budva, Crna Gora 24.14 °C 19.97 °C

Online rezervacija
*** godina(e) djece! Dobijate instant potvrdu rezervacije na e-mail.

Kako napraviti rezervaciju?

Kako napraviti rezervaciju ?

1. Izbor

Pretražite smještaj ili druge usluge putem glavnog menija pretraživanja na našoj početnoj stranici, putem našeg vodiča za odredišta. Kada pronađete odgovarajući smeštaj ili uslugu, kliknite na 'Book now'.

2. Obračun cijene

Unesite glavne podatke rezervacije, a zatim ćete dobiti ponudu za određeni period i broj osoba. Da biste nastavili proces rezervacije, kliknite na dugme 'Napred'.

3. Rezervacioni formular

Unesite svoje lične podatke, kao i detalje drugih putnika u formularu rezervacije. Za smeštaj i usluge koje imaju znak ˝Book now˝ vlasnik garantira njihovu dostupnost. U ovom slučaju možete nastaviti sa odabirom načina plaćanja. Drugim riječima, odmah možete potvrditi rezervaciju.

4. Plaćanje

Da biste potvrdili svoju rezervaciju, izaberite metod plaćanja i unesite sve neophodne detalje. Vlasnik garantuje sigurno rukovanje i siguran prenos vaših informacija.
Nakon što primimo uplaćeni depozit poslat ćemo vam potvrdu o vašoj rezervaciji i obaveštenju o prijemu plaćenog depozita, kao i informacije o vlasniku i rezervisanom smeštaju.

Nakon što dobijemo ukupan iznos poslat ćemo vam potvrdu i vaučer kao potvrdu ukupnog iznosa koji ste platili za smještaj i / ili druge usluge.