Rooms apartments Boskovic

za ugodan boravak u Crnoj Gori

krevet & doručak

Budva, Crna Gora 27.2 °C 24.97 °C

Izleti

Obiđite Bokokotorski zaliv bogat kulturno-istorijskim naslijeđem, istražite duh Orjenta obilaskom starog Bara i Ulcinja, ili posjetite Cetinje u kome je nastajala moderna crnogorska istorija.
 
Organizujemo i posjetu nacionalnim parkovima: planinarenje Durmitorom i šetnja u potrazi za «gorskim očima»-ledničkim jezerima kraja, obilazak Skadarskog jezera, najvećeg prirodnog rezervata u okruženju sa endemskim vrstama kao što je pelikan, šetnja Biogradskom gorom, poslednjom prašumom Evrope, ili, možda otkrivanje kanjona Tare, najvećeg poslije Kolorada, spuštanjem splavovima niz nemirne bukove.
 
Predviđeni su i svakodnevni izleti do svetilišta poštovanog od strane pripadnika svih vjerskih zajednica, manastira «Ostrog», čuvenog po moćima Sv. Vasilija.
 
U ponudi su i aranžmani za splavarenje Tarom, obilasci plaža Ulcinja, Velike, poznate po ljekovitom pijesku, ili Ade Bojane, najvećeg nudističkog kupališta regije.
 
Sa nama možete obići i središte renesanse ovog dijela obale i jedno od mondenskih ljetovališta svjetskog džet-seta, Dubrovnik, albanski Skadar, ali i otići do susjedne Italije.
 
Za sve detaljnije informacije, booking i ostalo, mozete se obratiti nasem partneru  R TOUTS u Budvi

galerija